söndag 22 februari 2015

22 februari 2015


Hej bloggeliner. Nej, jag har inte uppdaterat på ca 7 månader. Och jag har inte riktigt planer på att bli en flitig bloggare igen. Jag har dock planer på att blogga när jag känner för det, har något att blogga om och när jag reser. Och resa ska jag göra. Nu på fredag åker jag och Joel till min bror i Uppsala, för att nästa morgon åka vidare till Arlanda! 

Spännande, men också lite småläskigt. Jag och Joel ska nämligen över Atlanten till New York, och sedan vidare till bror m. familj i DC. Längtar som en tok, och hoppas att allt går som det ska. Den 7 mars har jag och Joel varit tillsammans i exakt två år, och att spendera en tid tillsammans på ett fint hotell i NY med utsikt över Manhattan, det är verkligen drömmen. Är så redo för all shopping, har börjat få shoppingabstinens efter att ha spart pengarna i flera månader, tror dock inte Joel är fullt medveten om vad han gett sig in på. Haha.  
Första bilden här är utsikten från taket på vårt hotell. ♡


Men annars då? Har fått en underbar, världen lilla underbaraste, kusin. Älskar henne så stort och försöker träffa henne så ofta jag kan och har tid. Hon blev nyligen fem månader, men växer som jag vet inte vad. En stor och fin flicka. Dock har en annan kusin till mig också ett barn påväg, beräknad födsel är medan jag är i USA, den 5 mars. Blir så glad, älskar barn, och ser så mycket fram emot tills jag får jobba med bebisar om dagarna. 


Men nu ska jag inte uttråka er med alldeles för mycket text. Vi hörs snart igen , puss♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar