onsdag 25 februari 2015

Packa, packa, packa...

Idag när jag vaknade mådde jag inte alls bra, och allt gick bara dåligt. Sjukanmälde mig och har tillbringat dagen åt att ligga i sängen, kollat alldeles för många avsnitt Orphan Black och försökt packa inför USA. Packa är svårt, speciellt när det är ungefär samma klimat där när vi kommer fram så allt jag packar ner, antagligen åker upp igen. Grejen är väl den att jag endast har idag på mig att packa. Imorgon ska vi i balkommitén (antagligen) på provsmakning på Scandic inför studentbalen, och på fredag ska jag på födelsedagsfika och sen direkt till bussen som tar oss till bror i Uppsala.

Vet inte heller hur mycket jag ska ta med mig, behöver ju kläder för att klara mig, samtidigt som jag vill shoppa så mycket som möjligt där och lämna plats åt det. Mer än så vet jag inte vad jag ska förbereda. Biljetterna är utskrivna, kameran är tömd, ska tömma mobilen på bilder också då den är full. Skulle egentligen bakat något inför den långa roliga flygresan på 9 timmar, då jag vanligtvis tyvärr vill spy av flygplansmat så äcklig som den är, men vi får hoppas att SAS erbjuder något gott.

För övrigt har jag nog inte fullt insett att jag ska iväg, men det brukar jag inte göra förrän jag faktiskt sitter på planet. Men jag är alltid lika uppspelt inför att resa iväg, hur många gånger jag än åker någonstans. Sist jag var i NY var det i slutet av september, solen var framme hela tiden och vi låg i gräset på central park och solade. Precis så kommer det inte vara den här gången, nu är det snö, men förhoppningsvis håller sig graderna ovanför nollan.

Ha det bra, vi syns snart igen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar