onsdag 2 juli 2014

Sommarlov

Har haft sommarlov nu i ungefär tre veckor kanske. Det har varit fruktansvärt dåligt väder än så länge men jag tror att det är på bättringsvägen för igår var det soligt för första gången. Jag har ägnat dessa veckor med min kära familj, pappa och Emy. Och under hela tiden saknat min andra halva som är och jobbar i Göteborg. 
Jag har jobbat på Max, fick jobb där! Yay. Kanske inte direkt mitt framtida drömjobb men det är ganska kul. Skönt att få in extra pengar på sidan av och speciellt att Max har öppet på kvällar och helger, vilket är de enda tiderna jag kan jobba när jag börjar skolan igen. Inte många andra affärer som har det i Bollnäs. Men ja allt är positivt med mitt nya jobb utom att jag typ konstant har cravings efter lökringar och lyxshake. Så saaatans gott! 

Jag vet att uppdateringen här hade kunnat varit bättre, men det känns som att jag inte har något intressant att berätta även fast jag oftast har det haha. 
Jag hoppas att jag återkommer. Håller på att spara till en systemkamera så jag kan ta upp mitt intresse av att fotografera och då blir nog intresset för att blogga direkt större. Men det är nog några löner tills dess, spar ju till annat också och dessutom spenderar jag way too much... 
Men jag ska bättra mig haha. 

Puss och kramInga kommentarer:

Skicka en kommentar