lördag 12 april 2014

Spontanköp

Hejhej!
Det var länge sen, igen. Vad har hänt? Jo, igår gick jag och mamma till musikaffären i Bollnäs och köpte en gitarr. Helt spontant. Nejdå, så spontant vad det väl kanske inte, är musikalisk av mig och har saknat mitt piano något förskräckligt, men eftersom jag verkligen inte har plats för ett piano i mitt rum så köpte jag en gitarr. Jag har spelat lite förut och gått på lektioner, men det mesta av det är glömt. Istället så tänkte jag lära mig lite av mig själv, ta fram den när jag känner för det och plinga lite. Igår kunde jag inte sluta spela, lärde mig flera ackord igen och hade gärna spelat idag igen men det går inte. Blåsor på fingertopparna, haha. Det är en fin stålsträngad ibanez, och kostade 1050 vilket jag inte tyckte var så dyrt. Sen vet jag ju inte hur mycket gitarrer ska, eller brukar kosta, men jag är supernöjd.


Jag har så mycket jag vill köpa, kläder, skor, saker. Men jag har aldrig pengar. Har sökt två sommarjobb tills i sommar men inte fått svar av några ännu. Dels hos kommunen där man får jobba med antingen äldre eller barn genom att spela spel och läsa, typ. Och sedan ett jobb som jordgubbsförsäljare i Kilafors. Hoppas innerligt att jag får åtminstone ett av jobben, för i sommar får man ju inget studiebidrag heller. Hade så gärna även haft ett extrajobb på eftermiddagar och helger nu med, men jag tvekar på att jag skulle hinna med att prestera bra på både jobbet och i skolan. Har så oerhört mycket i skolan just nu så jag vill gräva ner mig i marken ett tag till allt är över och jag får sommarlov. Längtar så mycket till sommaren. Pappa kommer hem, min älskade familj i usa kommer hem. Är på riktigt arg på dem, allihopa, för att de lämnat kvar mig här. Jag träffar dem endast på sommaren i två-tre månader sen lämnar de mig. Igen. Men jag har ju bara ett år kvar på gymnasiet, sen får jag åka var jag vill. Tills jag måste börja gå i skolan igen naturligtvis.

 


Men idag tänkte jag ta det lugnt bara, har varit så trött och det ska bli skönt att bara, vara. Ändå borde jag inviga min nya garderob och inreda den. Hade önskat jag hade min prins här ikväll, mysa, kolla på film och äta hallon mousse. Men han är i Ljusdal... Hejdå, puss och kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar