söndag 28 april 2013

Tip model event

Igår började dagen med att vi missade bussen till Stockholm. Gjorde inte så mycket, fick bara vänta i nån timme på nästa buss. Men när vi väl kom fram tog vi en promenad på två kilometer till eventet. Väl där var det otroligt mycket folk, för mycket folk. Haha. Det förstörde ganska mycket. Vela man göra någonting var det folk som stått i kö i två timmar. Haha, jag gjorde några saker utan att så i kö bara för att jag är så taskig och går före alla, men nja, det skulle dom tänkt på innan. Såg Robin uppträda två gånger och även Kate Ryan. Alla modellerna som var med i top model var också med och gick. Det var kul, att se alla. Stod närmast catwalken så fick en del bilder på Robin. Helt galet vilken bra röst han har.
Sen tröttnade vi och gick tillbaka till centrum och gick runt i affärerna i Stockholm ett tag. Fanns ingenting man blev sugen på att köpa, men måste ändå spara pengarna så det var lugnt haha.
Men nu väntar skola imorgon, sen på tisdag ska jag till frisören och tandläkaren. Sen får vi se om det blir något valborgsfirade också?
Pussss hejInga kommentarer:

Skicka en kommentar