torsdag 27 mars 2014

Handlat möbler

För några dagar sedan beställde jag och mamma lite möbler till mitt rum. Det är ju snart ett år sedan vi flyttade till den här lägenheten och hade verkligen tröttnat på ett sovrum som inte är fullständigt inrett. Så en ny säng blev det. En fin grå dubbelsäng, ska bli så skönt att få slippa min lilla 102 cm säng och få en 160 cm säng. Vad fantastiskt. Även fast jag personligen har tyckt om min lilla säng så är det inte alltid lika skönt för Joel då jag är superduktig på att puttas när jag sover. Haha.
Dessutom köpte jag en garderob. Jag har ju ingen, förstår inte vad jag gjort hela den här tiden utan att ha någonstans att stoppa undan alla kläder. Har ju våran lilla walk in closet men där tappar jag bort allt, så allt jag lägger där blir aldrig använt, och det är väl inte sådär superbra. Men det ska bli skönt med lite nya saker till rummet i alla fall.
Redan imorgon bitti kommer sängen. Mellan åtta och tio på morgonen skulle dom komma så hoppas dom kommer innan jag gått till skolan så jag hinner se den! Vore superskoj.

Idag har vi inte gjort så mycket. Hade utvecklingssamtal i efter skolan bara. Och imorgon väntar fysikprov. Ska inte bli lika kul. Hoppas verkligen verkligen jag får åtminstone E. Håll tummarna för mig kära vänner. Kommer bli så frustrerad om jag får F. Usch.

Imorgon eller senare kommer det väl antagligen upp någon bild på min nya fina säng. Just hold on my dear friends. Och i helgen fyller två fina vänner till mig år så denna lördag blir det fest. Nästan alla mina vänner fyller arton år i år, vilket är ganska stort. Så man vill köpa något fint åt varenda vän, men på så vis blir jag väl pank x3. Mina pengar räcker inte till i nuläget, och ändå köper jag absolut ingenting. Verkligen ingenting, bara massa mat och godis. Varför kan jag inte bara köpa en fin tröja istället så jag har saker som inte bara försvinner? Haha.

Men vi hörs senare mina söta kompisar, love u

fredag 21 mars 2014

Tagit bort tandställningen!

Igår tog jag bort rälsen och gud vad ont det gjorde flickor och pojkar. Kändes som att de borrade in i tandköttet när de slipade bort limmet. Och ibland slant det väl så jag blödde som bara tusan.
De började med att limma fast en ståltråd på insidan av tänderna både uppe och nere. Som jag ska ha i ungefär, resten av mitt liv. Nej men så länge som möjligt, ungefär 15 år. Sedan knipsade de bort alla fästen på varje tand, det gick jätte fort, fortare än vad jag trodde. Gjorde inte så värst ont heller, bara lite på några tänder. Sedan tog de bort hela grejen på en gång. Och helt plötsligt var den borta haha. Kändes jätte konstigt. Och tänderna såg även supergula ut, fick lite panik. Men det var tydligen bara limmet som var gult. Så när hon filat bort allt lim blev det fint och vitt igen. Det tog ungefär en timme, lite mer. Men nu ska jag dit igen om bara tre månader igen. Det är så konstigt, halt i munnen, gör SJUKT ont att borsta tänderna, har blött varje gång jag borstat dem och det känns jätte konstigt att äta. Man har ju trots allt vant sig vid den efter ett år. Men det är skönt att vara utan, kan le och inte behöva känna mig som en transformer samtidigt. Underbart är det mina kära vänner. 



Mina tänder innan jag hade tandställning. Inte så supersneda men jag hade överbett. 

tisdag 18 mars 2014

Slöa dagar

Igår var jag hos min fina Joel och myste efter skolan. Vi lagade middag, kollade på TWD och sen kollade vi även på The Journey eller vad den hette, med The Rock. Den var väldigt bra. Vi myste mest och åt lite morötter med dipp. Båda var, och är lite halvsjuka så det fanns inte mycket annat att hitta på än att mysa framför tven.

Idag var det en vanlig dag i skolan, det var skoj och dagarna går så fort. Jag hoppade dock över idrotten för att jag har så ont i magen, satt och skrev lite på mitt medicinarbete i biologin istället. Hela tiden inlämningsuppgifter och prov i skolan och varje morgon jag vaknar tänker jag att det är sista dagen jag orkar med allt plugg och tänkande. Men med min fina kille vid min sida och alla fina vänner i skolan så tar jag mig igenom allt slit. Det är ju ändå inte så mycket kvar innan jag gått ut gymnasiet. Den här sommaren är mitt sista sommarlov och nästa sommar tar jag studenten. Helt sjukt. Men där är det ännu inte slut, tänkte ta ett halvår ledigt och kanske åka utomlands och jobba, om det går, hade varit jätte kul. Och sedan börja på universitetet efter det. Dels för att det är lättare att komma in till vårterminen, men även för att det ska bli skönt med ett halvår ledigt när man gått i skolan i nästan tretton år då. Men om jag kommer in på läkarprogrammet, vilket verkligen vore en dröm, men ganska osannolikt, så skulle jag gått i skolan i fem och ett halvt år till. Det är ju ingenting när det är något man faktiskt vill lära sig. Ett andrahandsval blir att läsa till sjuksköterska och sedan vidare till barnmorska. Hade inte haft något emot det heller. Det återstår ännu att se vad det blir, men vad det än blir så blir det bra.

Just nu håller jag på att tvätta en massa kläder. Mina  kläder bara försvinner känns det som. Köper massor av fina kläder men när jag ska välja kläder på morgonen finns det absolut ingenting jag tycker om. Kan inte vara ensam om att tycka såhär haha, vilket problem. Nej nu ska jag ta och göra något vettigt. Puss och kram sötnosar.

Bilder från när jag var i New York. Eftersom jag knappt lagt upp några bilder därifrån så kan jag väl lägga upp dem i samband med något som egentligen inte har något med New York att göra, haha. Men har inte så många andra fina bilder att lägga upp. Måste verkligen spara till en riktigt bra kamera, älskar ju att ta bilder.




fredag 14 mars 2014

Tänkte ge bloggen en chans ännu en gång

Ibland går jag in på bloggen och läser alla inlägg och ångrar att jag inte uppdaterar fortfarande. Det är så kul att läsa och se saker jag nästan glömt bort att jag har gjort. Detta har resulterat i att jag tänker ge bloggen en chans till. Även fast jag förmodligen inte kommer minnas att jag borde slänga upp ett inlägg då och då, men några få inlägg är bättre än inga alls!

Den senaste tiden har det hänt mycket men ändå ingenting alls känns det som. Har varit med min älskade pojkvän, varit till Göteborg, gått i skolan, umgåtts med vänner och varit på fester. Har haft det underbart. Älskar min Joel som gör även mina värsta dagar till de bästa. Vi hade vår alldeles egna speciella dag för ungefär en vecka sen, då vi hade varit tillsammans i ett helt år. Det var så mysigt och oerhört kul att spöa honom på bowling! Haha.

Ja vad ska jag  berätta mer? Om exakt sex dagar slutar min tandställningsresa. Då åker den av. Har blandade känslor inför det faktiskt. Nu när det äntligen är dags att ta av den så känns det som att jag kommer att sakna den. Men jag fick behålla den i två år till och dra ut två tänder om jag ville, för att det skulle bli stabilare. Men eftersom jag halvt vägrar att dra ut tänder och tycker mina tänder ser bra ut nu så struntar jag i det. Är så oerhört spänd inför torsdag. Känns som att jag kommer genomgå en jättestor förändring och gå ut från tandläkaren som en helt ny och skitsnygg person. Men så är det ju inte riktigt. Haha. Men en förändring blir det, och jag längtar, lite.

Nu ska jag återgå till mitt glassätande och tv tittande medan mamma är på väg ut på krogen. Jag är 17 år och sitter hemma och tråkar en fredagskväll. Vad hände med tonårslivet man ser på filmer? Är det inte så att jag ska smyga ut på kvällarna och göra förbjudna saker? Haha. Nej då! Men om det är någon som fortfarande kollar in hit så skickar jag pussar och hoppas du har en jätte mysig kväll.

En bild från en rolig dag i Washington med mina fina systrar. Har dock inte gjort den här gifen själv? Hittade den bara på datorn, har ju ingen aning hur man gör såna. Haha. Mysterium.